lördag 12 mars 2011

Up and Running

God morgon alla glada och helglediga människor!... ;o)


Vilken fantastisk morgon det var att vakna upp till idag!... Solen skiner... Fåglarna kvittrar... Och vi åt en jättegod frukost på vår solindränkta altan... Lite halvt under markisen för att dämpa strålningsvärmen lite från solen!... Frukostmackorna vara laddade med massa goda smarriga feta pålägg!... Mmmmmmm.... ;o)






Var det så?...


Så klart inte... Frukosten bestod av en påse nutrilett som jag skakade i ordning vid 8 tiden och drack direkt ur skakburken stående vid diskbänken!... Och inte mackor!... ;o) Och nej... Det är lite tidigt att sitta ute på altanen och äta frukost!... ;o)


Men det är ändå en fantastiskt mysig morgon!... Solen skiner... Och fåglarna har nog nästan börjat kvittra lite... ;o) Och när Eva äter frukost så sitter så klart jag med och smuttar då på en god Espresso som "Francis Francis" skapat!...






Vid min dagliga morgonvägning visade vågen en total viktnedgång på 9.2 Kg... ;o) Och det känns riktigt bra!... Viktraset har mildrats något från tidigare vecka... Men ändå trots allt fortsatt nedåt!... Och 10 kg på 2 veckor som det garanterat minst kommer vara på måndag morgon vid veckovägningen är inte fel!... ;o)






Mår dessutom väldigt bra!... (förutom ögonen så klart)... Och mitt mål nu är att ha gått ner totalt 15 Kg efter kommande vecka 3... Sen fortsätter jag förstås ändå... Men ska då inte längre gå kvar på denna intensivdiet!... Utan då istället utöka med ett mål mat/dag... Dock i modell mindre size!... ;o) Samtidigt utökar jag då också träningen med 3-4 pass på gymet/vecka... Men fortsätter så klart med "walkandet"...


Fick i går också hem den nya mediadatorn!... ;o) Jäklar va kul!... Den är dessutom riktigt Nice!... Så liten och så full med Power!... Installation gick klockrent... Så nu är det bara att surfa på i tv rummet igen!... ;o) Just nu rullar Spotify med cool musik och bra sound i rummets ljudanläggning!... Har dessutom fått igång ALLA funktioner med nätverk för film... bilder o,s,v... Helt kanon!... Och är SUPERNÖJD!... ;o)






Dessutom är den så extremt mycket bättre än vår förra mediadator... OM "du" ännu INTE införskaffat mediaanläggning i tv-rummet!... Så gör det!... Det är kanon!... ;o)


Om någon som läser detta av någon anledning inte mår själsligt lika bra som mig så kanske i alla fall denna lilla film kan muntra upp lite!... ;o) Huvudpersonen i filmen är nätets mest kända katt... Nämligen MARU!... ;o) Som är en grymt "knäpp-kul" katt... ;o) Obs!... Filmen är bäst på slutet!...





Over and Out!... ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar