måndag 19 juli 2010

Semester Inlägg IGEN



Måste säga att jag trivs oerhört bra att ha semester ;o)


Men i morse när vi vaknade vid 8 rycket hade jag lite ångest.... :(

Mycket som har samlats på som ska fixas på jobbet när man är tillbaka om "Bara 4 veckor" ;o) Men inte bara det utan primärt Rygg-Träningen som jag har lagt lite på sidan nu när man har semester... Jag har ju hållit på i princip hela jäkla dagarna med trädgårds skötsel och annat, så det trodde jag räckte... Men har faktiskt hela den senaste veckan känt av ryggen en hel del... Primärt på mornarna.... :( Men det har släppt framåt förmiddagen :o)

Och i morgon bitti hade jag en tid hos sjukgymnasten igen för utragning av ryggen & träning som jag avbokat... och när Eva fick höra det när vi låg och pratade i morse så fick jag öronen varma....

Fy Fan.... Men hon har rätt... Jag måste träna..... Så kl 08.00 Drog vi ut på en 1,5 Timmes Power Walk med stavar... Sen hem och körde Rygg & Magträning ute på altanen... "SEN" Frukost... ;o)

Och sen kunde man ju ha lagt sig hämtat andan och njutit av semestern resten av dagen ;o)

Nej Inte Jag inte.... ;o)

så jag drog ut och klippte gräset i 45 min.... och sen klippte jag ner 2 st gigantiska jäkla buskar, som frös söder under vintern, (dom kommer upp igen) Risiga och jäkliga.... och hårda "Satan" att klippa med gren saxen (modell STOR) Så på det sättet fick sig hela jäkla kroppen en genomkörare i dag... dessutom utan en enda jäkla JUCK Rörelse ;o))) (Inte ännu idag i alla fall ;o)

Sen for vi iväg till Enköping en sväng och hälsade på en släkting som hamnat på sjukhus för hjärtbesvär :( inte kul för henne :( Hon är 88 år... men jäkligt go & seg så hon hänger säkert med ett tag till :o) Hoppas jag i alla fall....

Sen var det dags för 1,5 timme "Växtriket" Shopping Yihaaa... ;o) I alla fall Yihaaa för Eva ;o)
Men jag och Tommy överlevde vi också ;o)



Sen Handla "Länge" även det ;o) Och till slut hem och laga middag....

Så nu känns det rättså skönt att "snart" få Dimpa ner i soffan och Gloo lite på TV....
"Danska Hollywood Fruar" ska "VI" visst se tror jag... EVA sa det ;o) Men det är ok... Lite kul faktiskt ;o)



Och i morgon är det bara att Skutta upp vid 8 igen och dra ut och svinga stavarna i ett raskt tempo ;o) För sen mitt på dagen ska vi över till våra mysiga grannar på Pool-Party, för att sen på kvällen slira över till oss och hiva en "Biff" på grillen ;o)


Har funderat på löpband... Men Stavgång känns mer "Safe" ;o)


Over and Out ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar