lördag 28 augusti 2010

Lördag Förmiddag

Jäklar va skönt det är med Lördag... ;o)


Framför allt när Solen skiner "så här" härligt ;o)
Vi vaknade relativt tidigt i morse och for ut på 1.5 Timmes promenad... Och det var så jäkla skönt... dessutom att kunna komma ut även fast det är helg och man KAN sova om man vill... ;o) Ryggen är jäkligt jobbig bara... Krampar som fan i ryggmusklerna för att skydda mitt jäkla dubbla diskbråck... Men ingen ide att gnälla... Bara att köra på... och HOPPAS att det håller och allra helst blir bättre...




När vi varit ute på våran morgon runda kom vi hem vid 10 tiden och gjorde ordning en STOR frukost... det brukar vi alltid göra på helgerna... Men det kändes extra bra idag när man hade varit ute och rört på sig redan ;o)



Nu är det bara att göra sig ordning för kvällens "KRÄFT-FEST" ;o) Har nu 3 paket kräftor ligger på tining ;o) Ska det VA så SKA det ;o)





Fick lite och fundera på också i en kommentar på mitt förra inlägg ;o) Det var min Kära Svärson Dr.Hassie (Hasse) som hade hittat ett Whisky-Destilleri i Skottland... Och det vore faktiskt jäkligt COOLT att köpa...




Tänk att varje dag brinnande av "lust" (arbets-lust ;o) studsa upp ur sängen och "Kasta" sig ut och jobba med Whisky framställning... Satan va ballt... Om vi & Dom säljer av Husen, Bilarna & Båtarna... Så borde det i alla fall bli några millar över som start kapital... ;o) Fan va Ballt... Tål att funderas mera på ;o)




Nej nu måste jag sluta skriva för att hoppa in i Duschen och tvätta av kroppen lite... Man vill ju vara fin när man ska på Fest ;o)


Over and Out ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar