lördag 27 mars 2010

*** Stor-Städning ***

Lördag förmiddag... Fan så NICE ;o)

Vi har ju egentligen inte gjort någon riktig städning sedan vi åkte till Egypten, Tiden & orken har liksom inte räckt till. Vi blev båda helt slut efter resan, dels beroende på att vi vart sjuka, men måste även varit något annat, lite vår-depp kanske :o) Men nu är "hängigheten" i alla fall förbi & så även magsjukan.

Och i kväll kommer Pelle & Lotta över en sväng för lite "Semester - Utbytar - Erfarenheter... samt såklart lite god mat & dryck ;o) och även kolla in lite semesterbilder.

Så då håller jag nu på och "SANERAR" huset från damm, och en Djävulusisk massa KATT-Hår.
Men nu är det snart klart, Har så klart dammsugit huset och över och på och under alla förbannade möbler. Har funderat på en sak nu när jag hållit på, och det är varför man måste ha all den bostadsyta som vi har, kan man inte bo i en 1:a istället, och ha ett vardags rum istället för 2, & en därmed 1 soffgrupp istället för 2 o,s,v, men det är också skönt att ha utrymmet ;o)



Det enda jag har kvar nu är att torka av golven i huset, blir som en jäkla skitig motorväg på golvet i vardags rummet med kattluckan när dom små djuren springer ut och in med skitiga tassar, men dom är ändå jäkligt mysiga, och skänker mycket värme och tillgivenhet, så det är värt allt extra-städande ;o)

Katter kan ju även vara lite roliga ;o)))




Over and Out ;o)

2 kommentarer:

  1. Bastun behövde du aldrig ta va? den städade jag såååå noga efter mej:)

    SvaraRadera
  2. Hej Maud ;o)
    Nej Bastun var ren & fin :o)
    Och det var inte du som hade smutsat ner det övriga heller ;o) Däremot våra 4-fota inneboende ;o)

    *kram*

    SvaraRadera