onsdag 3 mars 2010

*** HURGHADA *** Here We Come ;o)

Nu är det inte långt kvar innan vi drar till varmare breddgrader några dagar ;o)

Det ska bli så JÄKLA SKÖNT :o)

Vi har ju inte rest så mycket över huvud taget, varken Eva eller jag har haft minsta intresse av det. Dom allra flesta har ju tidigare i alla fall rest iväg på sommaren, och det har inte lockat oss över huvud taget, främst eftersom vi då alltid haft båten som vi velat utnyttja, och inte för allt i världen velat byta mot en semester resa till Grekland eller what so ever ;o)

God Mat & Dryck ;o)

Men för ett tag sedan var det Tommy som uttryckte sin frustration över att VI ALDRIG reste utomlands, och då insåg vi att han faktiskt har rätt :o)

En av de 4 Restaurnagerna

Pengar har ju inte varit problemet, utan vi har helt enkelt prioriterat Huset & Båten och lagt pengarna där istället. När man nu dessutom kan åka iväg på vintern så känns det ju helt ok ;o) (jag vet att man kunnat det länge ;o)

En Vy över Poolområdet


Vi åker nu i alla fall till Hurhgada i Egypten. Det ska bli himla skönt, vi är inte ett spår ute efter minsta kulturella förkovring :o) Utan ska bara slappa, Sola, Bada, Snorkla, Dricka Öl och drinkar vid polkanten & helt enkelt bara ha det så förbannat bra och slappt det bara går ;o)))

En annan del av Pool området
Hotellet vi valt är SUNRISE SELECT MAMLOUK PALACE RESORT & SPA rese arrangör är Ving, och hotellet är klassat som V V V V + (4+) Det är ett All Inklusive som de flesta anläggningar i Egypten, men det är också så att det finns flera olika klassningar under begreppet All Inklusive.

En del av Stranden

På många ställen ingår bara Buffè restaurangen t ex, och de övriga restaurangerna kostar ungefär samma som att äta hemma, drycken är ofta inte heller av bästa kvalité, utan det vanliga är att den inhemska drycken av alla de sorter ingår, medans importerad dryck kosta extra.

Mysig vy bara ;o)
Men på det här stället ingår verkligen ALLT ;o) även Riktig Whisky o,s,v. Ingår gör även massage & hårklippning ;o) om man så önskar förstås Stället är ju så klart inte gratis direkt, men förhoppningsvis är det värt varje Krona :o)

Här är i alla fall en länk till vad andra tyckt som varit där ***LÄNK*** Och det känns bra ;o)
Lägger här också en liten filmatisering av anläggningen ;o)


Någon annan här som varit på det här hotellet, eller som har erfarenhet av Hurghada i övrigt???
Skriv gärna en liten kommentar och berätta :o)

Over and Out ;o)

2 kommentarer:

  1. Härligt härligt!! Hoppas ni får en underbar resa! Ska bli jättekul och höra om allt när ni kommer hem.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Charlotte :o)
    Ja det ska blir riktigt skönt att bara sola, bada & Slappa en vecka ;o)
    *kram*

    SvaraRadera