söndag 1 maj 2011

Vilken Helg!... ;o)

I morgon börjar jag jobba igen!... Yippiieee..... På riktigt alltså... Med andra ord verkligen Yippiieee!!!... ;o)


Dubbelseendet håller sig ju kvar... Men ser ändå mer nu än från början!... Ska bli så "kul" att "se" lite mer av världen igen!... ;o)






Och det kan ju inte finnas ett bättre tillfälle att börja jobba än efter en sådan kanon helg som vi har haft!... :o) Helgen började ju så klart med fredags kvällen... Och vi åt som vanligt en sen middag... Och vid 22 tiden när vi hade ätit klart men satt kvar och pratade plingade telefonen av ett sms... Då var det Niclas som skickade ett kort men väldigt beskrivande meddelande som löd: Whisky?... Och det var ju inte så svårt att tyda!... ;o) Så 10 min senare tog Eva och jag en 1 minuts promenad till honom och Susanne... :o) Trevligt som vanligt!...






Och i lördags (valborg) var Pelle & Lotta över på middag... Jätte mysigt!... Grillade en oxfile... majskolvar och hallomi... Super smarrigt... Och det var även gratängen som dom hade med sig... Riktigt god!... Även om jag bara tar lite pga mitt nya liv!... :o) Men god var den... Och så även salladen som dom också hade med sig...


Förutom allt partande & socialiserande som vi ägnat oss åt har vi även jobbat på som sjutton... Eva med trädgård & bloggande!... ;o) Och jag med båtfixandet... Och nu börjar det förbanne mig hända grejer...






Skulle ju vara nere i klubben hela dagen idag och jobba med kärran hade jag tänkt... Men igår kväll så pratade vi träning... Lotta tränar på samma gym som mig... Så då bestämde vi att vi skulle köra ett pass tillsammans i dag på förmiddagen... Men i morse när jag vaknade var ju inte träning det första jag tänkte på direkt!... ;o) Men hur som så körde vi 2 timmar tillsammans på gymet... Jätte kul!... Så vi var "super" duktiga!... :o)


Sen när jag kom hem så skulle vi ju även åka och handla jord... Båten fick med andra ord vänta en stund till... Så Eva och jag for iväg och handlade sjuttielva säckar jord och gödsel!... Och det är samma sak varje år... Vart tar all denna jord vägen?... :o)


Men när vi kom hem "igen" så kunde jag äntligen lasta bilen och glida ner till klubben... Så nu har jag slipat & lackat all fast teak på akterdäcket... Och även målat en del detaljer svarta så att det ska matcha med dom nymålade  innerskrovsidorna som står i garaget och köar på montage... :o) Men dom kommer på efter att det nya teak golvet är monterat!... Det kommer bli så förbannat jäkla snyggt!... :o)






Längtar så det knakar nu tills allt är färdigt!... ;o)


Har även lagt till en liten detalj i bloggen!... :o) Under varje inlägg kan du som läser "klickai" vad du tyckte om inlägget... Självklart bara positiva ord som du kan välja!... ;o) Och om du vill förmedla lite mer är det ju bara att skriva en kommentar!... Och det är alltid kul!... :o)


Nej nu får man väl snart borsta pliggarna och stupa i säng när man ska kliva upp 05.30 igen... :o)


Over and Out!... ;o)

2 kommentarer:

  1. Vad snyggt allt ser ut att bli med båten!! Ska bli jätteroligt och se allting färdigt på plats på båten i sommar. Hoppas vi får hänga med på en tur, Kian måste ju invigas i båtlivet. ;)
    Förstår verkligen att det känns skitkul att få börja jobba igen. Hoppas det har gått bra!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Klart ni ska fara med lite!... :o)
    Och självklart måste ju även Kian få
    chansen att bli en "båtbuse"... ;o)
    Och kanske även en lika bra metare som
    sin mamma!... :o)

    Ja ang jobb så har jag ju kört en vecka nu...
    Skitkul verkligen... Men också otroligt jobbigt med ögonen tyvärr... Men men... Det får gå...

    Nej nu ska jag fredag kväll ner och bränna av 2 timmar på gymmet!... ;o)

    Stor Kram... :o)
    Och pussa på Kian från mig!... :o)

    SvaraRadera