måndag 7 februari 2011

SÄLEN V5

Ser ju som jag skrev i förra inlägget inte så bra... Men ska ändå bara skriva lite om Sälen resan jag var på i förra veckan... Sitter och tittar med ett öga i taget... Måste se lite kul ut!... ;o)


SÄLEN v5 Är ju sedan långt tillbaka party... party... party... Och dessutom ett väldigt kul sådant... ;o)






Har ju tidigare varit där ett antal gånger... Och lite kul var det ju när en tjej kommer fram till mig och säger... Dig känner jag!... Hmm... Vad säger man då!... ;o)


Man kan ju säga... Vad kul att ses igen o,s,v... Men när man inte känner igen personen i fråga så får man ju luska lite!... ;o) Och det visade sig att hon och hennes polare var på efterfest hos mitt gäng just v5 för 7 eller 8 år sedan... Himla festligt... :o) Morgonen efter såg jag att en av dom glömt kvar sin plånbok på bordet... Så den lämnade jag in i högis receptionen... Men visste ju aldrig om hon fått tillbaka den... Så det kunde jag ju fråga nu!... Och det hade hon...


Den där episoden har någon gång i bland "ploppat" fram i huvudet... För jag tyckte så synd om henne om hon inte fick tillbaka plånboken... Det var dessutom väldigt mycket pengar i den... Men nu vet jag ju att allt gick bra... Så då kan jag ju släppa det!... :o)


Förberedelserna med den här resan började för mig och Acke när vi var och handlade mat till 14 pers... full vagn blev det... ;o)






Det var rätt igenom en himla bra resa... Och grabbarna som var med är riktiga kanon snubbar... Speciellt Tommy & Pipen... Som också delade stuga ihop med Acke & mig... Vi hade riktigt kul... Och jäkligt mycket garv... :o) Här en bild på den extra goda sälenfrukosten... ;o)






Och här en bild på vår lilla stuga som ligger ca 1 km från högis i Sälfjälls stangen... :o)






Jag åkte ju inte lagg... utan skötte lite mer markservice... Men lite hände det ju ändå... Även på dagtid... ;o) T ex så la grabbarna min bil i diket efter att dom "nyktra" varit och hyrt laggen på fredags morgonen... ;o)






Men det var ingen fara... Bilen stog visserligen på underredet... Men vi fick hjälp av dom tyska grannarna med bil av modell SUV som släpade upp kärran så den bara studsade upp på vägen igen... ;o) Och att den hamnade där den gjorde beror på att dom plogat utanför vägkanten... Så det som man trodde var väg var istället diket... Fiffigt!... ;o)


Även om jag inte åkte skidor så slöt jag ju upp på "afterskin" ;o) v5 är det alltid Rydell & Quick som lirar...






Riktigt tung gung... ;o)






Och här lite mer afterski mingelbilder... Kapat skallar och så med flit... Är ju inte säkert att dom vill figurera på nätet... ;o)






Här är också en bild som pipen tog när dom intog lite stärkande i liften... ;o)







Sen i Söndags var det ju bara att hoppa upp och städa ur stugan och rulla i väg de 50 milen hemmåt... Var lite extra tufft eftersom jag även då hade mitt dubbelseende... Men men det gick bra... Och vädret var kanon som bilden här visar!... :o)






Nej nu är jag helt slut efter att ha setat här och "plirat" med ett öga i taget för att kunna se vad jag gör... Jäkla ögon... Men men... Får se på torsdag vad "specialisterna" säger...


Dags att slåigen och vila korpgluggarna nu!...


Over and Out... ;o)

1 kommentar:

  1. Greetings from Finland. This blog is fun to explore, through other countries, people, culture and nature. Come see the pictures Teuvo blog and tell all your friends know why you should visit Teuvo pictures blog. Therefore, to obtain your country's flag to rise higher in my blog flag collection. Merry February Teuvo Vehkalahti Finland

    SvaraRadera