söndag 30 oktober 2011

Höst 2011

Ja nu är verkligen hösten här på riktigt!...


Då skulle man kunna känna att allt är tråkigt och värdelöst!... Men det gör inte jag!... ;o) För allt är inte alls värdelöst och tråkigt... Utan tvärtom så är det mesta kanon mysigt och kul!... :o)






Jag gillar verkligen årstidsväxlingarna vi har i Sverige... Tänk att bo i ett land där det alltid är + 30 grader... Usch va jobbigt... Ser också fram mot den snö som nu snart förhoppningsvis kommer nedsinglande från "the sky"... ;o)


Men hösten följer så klart också en hel del "måsten"... Menar då alla saker man ska ta hand om efter sommarens nöjen... Båten t ex är det en hel del fixande med som alltid kommer i första hand... Men den är nu färdig inför vintern och står nere i klubben på land under sin vintertäckning och väntar på den mysiga våren... ;o)


Så nu i helgen har vi koncentrerat oss på att fixa hemma prylarna och trädgården... Har packat in alla trädgårdsmöbler i en kokong av presenning med snören runt för att det ska hålla ihop under höststormarna... ;o)






Passade också på att "kratta" undan löven... Eller rättare sagt använde inte kratta!... :o) Det är ett förlegat trädgårdsverktyg... Kör numera med gräsklipparen!... ;o) Funkar kanon... Multiklipp systemet finfördelar löven så enormt bra!... Blir bara småflis kvar som dessutom fungerar som jordförbättring!... Så borde ALLA göra!... ;o)






I går kväll sen var det dags att dra fart på grillen!... Jätte mysigt att stå ute och grilla även om det inte är sommar & varmt längre!... Självklart är det extra mysigt när man kan stå och smutta lite på en Ardbeg - CorryVreckan samtidigt... ;o)






Kör mycket med gasolgrillen numera men igår skulle jag grilla oxfilé och då fick kolgrills-webern jobba lite igen... ;o) Det är super mysigt med flammorna som lyser upp i mörkret när man startar upp!... ;o)


Middagen blev kanon!... Och oxfilén grymt god och perfekt grillad... ;o) Bara snabb brynt på båda sidor i väldigt hög temperatur!... Mummmmmmmmmmmmmaaaaa så bra det blev!... ;o)


Nej nu måste jag forsätta fixa med lite annat... Och sen ge mig ut på en 2 timmars power walk...


Over and Out!... ;o)  

2 kommentarer:

  1. Håller helt med dig om att hösten är mysig. Och just att grilla en mörk höstkväll - med ljuset och värmen från grillen, härligt hög lite lätt kylig höstluft - något gott att äta och dricka. Kan det bli bättre.
    Anders H

    SvaraRadera
  2. Tjenare Anders :o)

    Känner precis så jag också!...
    Grymt mysigt!... :o)
    Och en god Whisky till försämrar
    inte direkt heller... ;o)

    //The Champ

    SvaraRadera