fredag 23 december 2011

Julefrid

Nu är det jul... Här i vårt hus... Julen e´kommen hopp tralalla la!... ;o)


Ja så är det ju faktiskt!... I morgon är det Jul-Afton!...






Och nu har ÄNTLIGEN jul känslan infunnit sig!... ;o)


Efter dagens pumpning på gymmet!... Och lite jobbsamtal och en heldel god-jul mess så tog man på eftermiddagen tag i städning och paket inslagning!... (paketinslagningen efter detta inlägg) ;o)






Och nu är det jul-semester fram till den 3:e Januari!... Jäklar va skönt!... Sen hoppar allt igång i 180 knyck igen med ett nytt DK besök med firma jeten och några sälenresor och ålands resor precis som vanligt!...


Men fram till dess ska jag bara njuta och känna lugnet fylla kroppen och även skallen!... ;o)






Men så klart kommer jag inte ligga på soffan "heltid" för det!... Gymmet kommer besökas flitigt även fast man är Jul-ledig!... ;o)


Kommer även vara en hel del socialiserande!... Och det är kul!...






Funderar på att skriva en liten årskrönika i mellandagarna... Inte just för att jag behöver skriva det här för att dela med mig!... Utan just för att göra det!... För skriver jag det inte här så blir det liksom inte av!... Bloggandet är för mig en spark i häcken att sätta "saker på pränt"... (skriva alltså) ;o)


Nej nu är det hög tid för paket inslagning!... Och sen efter det om några timmar är det "time" för vad jag tycker är julens höjdpunkt!...

Nämligen provsmakning av den "nykokta" och "nygriljerade" skinkan!... ;o) Och till det blir det så klart en eller ett par... eller 3... eller 5... snappsar!... ;o)






Så från mig till er "ALLA"... Ha nu en riktigt GOD-JUL!....


Over and Out!... ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar